Badkamer en toilet (Gastel)

De fam. Loos uit gastel heeft ons een mooie opdracht verschaft, wij mochten hier een badkamer en toilet renoveren. De badkamer welke zich op de begane grond bevind, deed al jaren dienst als opslag hok. Aangezien ze beneden wilden gaan slapen en dus ook douchen, hebben we deze in ere hersteld.

De badkamer was nog voorzien van bruin sanitair en een hoge douchebak. Niet bepaald meer van deze tijd dus. Dat is nu wel anders!

We hebben van de douchebak een inloopdouche gemaakt met easydrain, dit in combinatie met een grohe inbouwkraan  met luxe regendouche. Tevens in de douche 2 plachetten ingetegeld van Looox in de kleur rvs. De badkamer lijkt optisch groter door het gebruik van xxl tegels van vtwonen met het formaat 120 x 60 cm. Deze corten staallook geeft een warme luxe uitstraling, in combinatie met het houten badmeubel een fraai geheel!

De toilet was voorheen staand, hier hebben we een hangtoilet van gemaakt met een geberit spoelsysteem en geberit icon toiletpot. Hier is hetzelfde type tegel gebruikt als in de badkamer, echter nog een slagje groter namelijk 160x80 cm. Hierdoor hebben we geen onderbrekende voegen over de lengte, aangezien toilet 158 cm lang is. De fraaie sprokkel spiegel bij de fontein en boedha beeld geven de toilet een landelijke uitstraling!

De klant was uitermate tevreden, en is direct na de verbouwing beneden gaan slapen. Ze genieten nu volop van hun nieuwe badkamer en toilet. Vloertegels

Jouw tegelvloer, badkamer of keukentegels samenstellen aan de keukentafel? Tegelshowroom aan huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

 

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Badkamer

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch aan huis.


Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>

Montageservice

Zorgeloos een nieuwe badkamer of toilet  of tegelvloer realiseren. Tegelshowroom aan Huis verzorgt alles van inspiratie en ontwerp tot volledige montage en installatie.

 

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Vloerverwarming

Ervaar comfortabele warmte overdag en in de avond door vloerverwarming. Een constante warme temperatuur, wat je huis langer warmt houdt.


Lees meer over onze dienstverlening; van levering tot volledige montage >>
"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, Budel

Vriendelijk geholpen, zowel telefonisch, via de app en 'life'. Luisterde prima naar mijn wensen, zelfs toen ik bedacht dat ik toch iets anders wilde dan ik besteld had. Heb de juiste vloer en tegels gekocht. Een echte aanrader!


Natas Bertens

Top service! Aan huis een mooie tegel uit kunnen zoeken en direct ook zo kunnen zien hoe het staat. Vakkundig advies en alles snel geregeld!


Frank ThijsDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: