Tegelshowroom bij jou aan huis in Eindhoven

Ben je op zoek naar een tegelshowroom voor jouw badkamer in Eindhoven? Wij kunnen bij je thuis voorzien van een gedegen advies. Vanuit Leende zijn wij in snel bij jou thuis in Eindhoven en kunnen we je daar onze uitgebreide collectie vloer- en wandtegels laten zien én gepast advies over geven.

Advies aan huis in Eindhoven
Wij komen met onze Showroom naar je toe! Zo kun je de tegel uitzoeken in je eigen huis. Je ervaart direct de kleur en structuur met de lichtinval in je eigen huis. Je ziet dus meteen of je de sfeer bereikt die je met de tegel in jouw badkamer of woonkamer wilde creëren. 

De ervaring
Na meer dan 15 jaar ervaring in de tegel- en sanitairbranche weet ik wat het uitzoeken van vloer- en wandtegels complex maakt. In een showroom iets kiezen dat past bij de situatie thuis versus een toonzaal met veel stijlen/kleuren en zonder jouw inrichting. Mijn jarenlange ervaring zet ik intussen al meerdere jaren in om mensen naar klanten te gaan. De showroom gevuld met tegels in de gewenste stijl, op een moment dat het de klant het beste schikt.

Samen bekijken we de tegels en nemen we ze mee naar de ruimte waar je ze wilt (laten) leggen. Je ziet direct het effect van kleur, structuur en formaat. Uiteraard kun je rekenen op gedegen advies van mijn kant.

Het idee
Tegelshowroom aan huis, het vernieuwende concept waarbij wij naar je toekomen in Eindhoven. Je krijgt van ons maatwerk advies aan huis in Eindhoven. Ik ben jouw persoonlijk aanspreekpunt, van ontwerp tot realisatie. Dus ik verzorg het complete traject doormiddel van persoonlijke begeleiding en je hebt dus één aanspreekpunt die alles regelt.
 Handig toch?

Merken
Onze topmerken tegels die wij gebruiken in een renovatie:

Natuurlijk kunnen wij ook andere tegels leveren. Jouw woonwensen staan centraal. Naast tegels zijn wij ook in staat om badkamers en toilettruimtes aan te leggen of te renoveren. Neem daarvoor een kijkje op www. badkamerwinkelaanhuis.nl, uiteraard ook met behulp van onze mobiele showroom.

Flexibel en snel afspraak maken in Eindhoven
Wij hebben geen openingstijden en zijn 7 dagen per week beschikbaar voor een afspraak. Of het nu weekend is of in de avonduren, zolang mijn agenda niet vol zit kom ik naar je toe in Eindhoven! Flexibiliteit alom en je hoeft dus niet van huis tijdens de beperkte openingstijden van reguliere winkels. 

Of je nu badkamertegels, keukentegels of vloertegels zoekt voor de woonkamer of keuken, bij www.tegelshowroomaanhuis.nl is alles mogelijk. Wij komen naar je toe in Eindhoven. Heb je vragen? Twijfel niet en neem gerust contact op!

 

Vragen of interesse? Bel ons op 06-42 91 98 88, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met je op.
Visgraat vloer leveren in Aalst

In Aalst hebben we onlangs een betoverend project afgerond - een prachtige visgraat tegelvloer die d...

Vloer en vloerverwarming (houtlook) gelegd en geleverd in Dommelen

Op zoek naar de perfecte vloeroplossing in Dommelen? Ontdek de ultieme combinatie van comfort en sti...

Keramische houtlook tegel op een buiten terras

Bij dit overdekt buitenterras hebben wij alles afgegraven en vervolgens beton gestort. Daarna hebben...

Keukenwand betegelen

Deze klanten hadden gekozen om een deel van de keukenwand te laten betegelen. Voorheen was dit gestr...