Vloer en vloerverwarming (houtlook) gelegd en geleverd in Dommelen

Op zoek naar de perfecte vloeroplossing in Dommelen? Ontdek de ultieme combinatie van comfort en stijl met onze vloeren en vloerverwarmingssystemen, inclusief prachtige houtlookopties. Wij zijn jouw toegewijde partner voor vloerlevering en installatie in Dommelen en omgeving.

Onze houtlook vloeren brengen de warmte en elegantie van echt hout in jouw huis, zonder concessies te doen aan de voordelen van moderne technologie. Combineer deze prachtige vloeren met ons geavanceerde vloerverwarmingssysteem voor ultiem comfort, zelfs op de koudste dagen.

Of je nu renoveert of een nieuw huis bouwt, onze professionele installatieteams zorgen voor een vlekkeloze en efficiënte installatie, zodat je snel kunt genieten van een gezellige en stijlvolle leefruimte.

Kies voor de perfecte vloer en vloerverwarming in Dommelen.

Ben jij ook op zoek naar een Houtlook tegel, neem vrijblijvend contact met ons op. Dan komen wij met onze mobiele showroom naar jouw thuis!

​Jouw droomvloer is binnen handbereik.Vloertegels

Jouw tegelvloer, badkamer of keukentegels samenstellen aan de keukentafel? Tegelshowroom aan huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

 

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Badkamer

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch aan huis.


Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>

Montageservice

Zorgeloos een nieuwe badkamer of toilet  of tegelvloer realiseren. Tegelshowroom aan Huis verzorgt alles van inspiratie en ontwerp tot volledige montage en installatie.

 

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Vloerverwarming

Ervaar comfortabele warmte overdag en in de avond door vloerverwarming. Een constante warme temperatuur, wat je huis langer warmt houdt.


Lees meer over onze dienstverlening; van levering tot volledige montage >>
"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, Budel

Vriendelijk geholpen, zowel telefonisch, via de app en 'life'. Luisterde prima naar mijn wensen, zelfs toen ik bedacht dat ik toch iets anders wilde dan ik besteld had. Heb de juiste vloer en tegels gekocht. Een echte aanrader!


Natas Bertens

Top service! Aan huis een mooie tegel uit kunnen zoeken en direct ook zo kunnen zien hoe het staat. Vakkundig advies en alles snel geregeld!


Frank ThijsDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: