Previous Next

Vloertegels

Jouw tegelvloer, badkamer of keukentegels samenstellen aan de keukentafel? Tegelshowroom aan huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

 

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Badkamer

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch aan huis.


Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>

Vloerverwarming

Ervaar comfortabele warmte overdag en in de avond door vloerverwarming. Een constante warme temperatuur, wat je huis langer warmt houdt.


Lees meer over onze dienstverlening; van levering tot volledige montage >>

Montageservice

Zorgeloos een nieuwe badkamer of toilet  of tegelvloer realiseren. Tegelshowroom aan Huis verzorgt alles van inspiratie en ontwerp tot volledige montage en installatie.

 

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>
Voordelen op een rij

  • Direct effect van tegel(s) in eigen omgeving zichtbaar
  • Geen vaste openingstijden: afspraak op moment dat jou/jullie het beste schikt
  • Efficiënt: uitzoeken en inmeten in één afspraak
  • Ontwerp aan uw keukentafel met directe juiste afmetingen
  • Ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige merken
  • Eén aanspreekpunt van vrijblijvende afspraak tot oplevering

Neem direct contact opOp zoek naar een mooie tegel voor in de badkamer, toilet, keuken of vloer?

Ervaar het gemak van onze mobiele showroom, recht voor jouw deur! We plannen een bezoek op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Vooraf bespreken we jouw ideeën, zodat onze showroom is uitgerust met materialen die perfect aansluiten bij jouw wensen. Na een korte inspectie van de ruimte betreed je de mobiele showroom, waar je een voorproefje krijgt van ons assortiment sanitair, accessoires en tegels. De tegels nemen we moeiteloos mee naar binnen, zodat je direct kunt zien hoe ze passen in jouw toilet of badkamer. Geen gedoe met kleur, structuur, formaat of lichtinval; je ziet meteen of de gekozen tegel aansluit bij jouw smaak en ontwerp. 

 

Snel, praktisch en efficiënt!

In één afspraak bij jou thuis creëren we het ontwerp met de materialen die jij verkiest. Geen eindeloos rondstruinen in showrooms, geen twijfels over honderden opties – onze mobiele showroom komt naar jou toe. We zijn beschikbaar voor bezoeken binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven.
 
Weten hoe we werken en wat je kunt verwachten? Klik hier.


Vragen of interesse?
Bel ons op + 31 (0) 6 42 91 98 88, of vul ons contactformulie in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.
"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, Budel

Vriendelijk geholpen, zowel telefonisch, via de app en 'life'. Luisterde prima naar mijn wensen, zelfs toen ik bedacht dat ik toch iets anders wilde dan ik besteld had. Heb de juiste vloer en tegels gekocht. Een echte aanrader!


Natas Bertens

Top service! Aan huis een mooie tegel uit kunnen zoeken en direct ook zo kunnen zien hoe het staat. Vakkundig advies en alles snel geregeld!


Frank Thijs


Inspiratie

Laat jouw wensen en ideeën tot leven komen en geniet iedere dag van het gemak en comfort van de juiste tegels. TegelShowroomaanhuis.nl kijkt verder dan wensen en voorkeuren. In ons advies en ontwerp houden we rekening met ruimte, sfeer, budget en specifieke bouwtechnische aspecten.  

Om je alvast in de stemming te brengen laten we je graag een aantal stijlen en gerealiseerde projecten zien. 

StijlenProjecten
 

Vragen of interesse? Bel ons op 06-42 91 98 88, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met je op.