Badkamerrenovatie (Eersel)

Realisatie van A tot Z
Na een succescolle keukenrenovatie bij de familie Janssen uit Eersel, hebben we ook de opdracht toebedeeld gekregen de badkamer te renoveren.

Slechte indeling
De grootste uitdaging in deze badkamer was de slechte indeling van de badkamer. Doordat de douche, toilet en wastafel aan een kant van de badkamer zaten, was dit allemaal aan de kleine kant. Dit terwijl er in de rest van de badkamer voldoende ruime was.

Nieuw ontwerp
Doormiddel van een 3-d tekening hebben we een nieuw ontwerp gemaakt van de badkamer. In dit nieuwe ontwerp is de wastafel verplaats naar de andere zijde van de badkamer. Hierdoor is er nu plaats voor een grote inloopdouche met glasplaat van Novellini en een Easydrain ipv het bestaande putje. De douche is nu 140 x 90 cm ipv 90 x 90 cm.

Sanitair keuzes
Het wastafel meubel is van een 60 cm wastafel naar een badmeubel van 100 cm gegaan. Het meubel is uitgevoerd in een mat zwarte kleur met greeploze lades. De wastafel beschikt over 2 kranen zodat er sóchtend op het drukste moment van de dag plaats is voor iedereen. De grote ronde spiegel met verlichting maakt het geheel mooi af. De oude plaatradiator is vervangen voor een fraaie decorradiator van Vasco.

Grote tegels maken je badkamer groter
Door gebruik te maken van 30 x 60 cm mat witte tegels lijkt de ruimte groter. Doordat er minder voegwerk zichtbaar is krijg je een rustiger beeld. De vloertegels zijn van Piemme uit de serie Claymood Gray. Deze zijn gelegd in het formaat 60 x 60 cm en zijn gerectificeerd, dat wil zeggen dat ze met minimale voegbreedte van 2 mm gelegd kunnen worden. Tegen de wand in de douche is de vloertegel gebruikt als accent muur, het chroom van de Grohe Euphoria showerset geeft mooi contrast. Om deze tegels mooi vlak te krijgen is er gebruik gemaakt van een levelsysteem bestaande uit clips en wiggen.

Voegen
Een groot voordeel van weinig voegen is makkelijker te onderhouden, tenslotte blijven voegen altijd gevoeliger voor vuil en kalkaanslag. Wij hebben dit probleem getakkeld door te werken met Schonox lijm en Sopro voegmiddel welke voegen hebben op basis van epoxy en dus keihard zijn. Voordeel is dat het vuil op de voegen blijft zitten en er dus niet intrekt.

Onderhoudsadvies
Schoonmaakadvies voor het onderhouden van tegels in de badkamer: Gebruik enkel water met scheutje schoonmaakazijn, geen agressieve middelen. Mocht je echt grove vervuiling hebben adviseren wij gebruik te maken van HMK/Moeller Stone Care schoonmaakproducten zoals een R157 intensieve tegelreiniger of R159 tegel- en sanitairreiniger.

Oplevering
Door een strakke planning is deze badkamer na 1,5 week alweer opgeleverd en niet geheel onbelangrijk helemaal naar wens van de klant! Ze waren zelfs zo tevreden dat er op een dag een lekker speciaal bierpakket bij mijn voordeur stond te wachten, om nogmaals te bedanken. Proost!Vloertegels

Jouw tegelvloer, badkamer of keukentegels samenstellen aan de keukentafel? Tegelshowroom aan huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

 

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Badkamer

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch aan huis.


Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>

Montageservice

Zorgeloos een nieuwe badkamer of toilet  of tegelvloer realiseren. Tegelshowroom aan Huis verzorgt alles van inspiratie en ontwerp tot volledige montage en installatie.

 

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Vloerverwarming

Ervaar comfortabele warmte overdag en in de avond door vloerverwarming. Een constante warme temperatuur, wat je huis langer warmt houdt.


Lees meer over onze dienstverlening; van levering tot volledige montage >>
"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, Budel

Vriendelijk geholpen, zowel telefonisch, via de app en 'life'. Luisterde prima naar mijn wensen, zelfs toen ik bedacht dat ik toch iets anders wilde dan ik besteld had. Heb de juiste vloer en tegels gekocht. Een echte aanrader!


Natas Bertens

Top service! Aan huis een mooie tegel uit kunnen zoeken en direct ook zo kunnen zien hoe het staat. Vakkundig advies en alles snel geregeld!


Frank ThijsDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: