Eigentijds toilet (Ittervoort)

Bruin sanitair.
De familie Wiermans uit Ittervoort hebben ons benadert voor een toilet renovatie. In het huis zat nog het originele toilet met stortbak, duoblok (staande toilet) en bruin sanitair. In eerste instantie hadden ze ons bereikt via onze facebookpagina van Scrapwooddesign. Onze eikenhouten wagondelen met authentiek uiterlijk waren hun opgevallen en de stijl paste mooi bij de rest van het huis.

Wegwerken radiatorleidingen.
Buiten het staande toilet en het bruine sanitair vervangen was er nog een grote wens van de bewoners, namelijk het uit het zicht halen van de radiatorleidingen. Dit hebben we opgelost door deze in een koof in te werken. Het enige wat je nu nog ziet is een klein stuk nieuwe leiding naar de nieuwe radiator.

Scrapwood spiegel.
Na het verwijderen van het bestaande sanitair, zijn we eerst begonnen met het plaatsen van het Geberit kombifix inbouwreservoir. Voordeel van dit inbouwreservoir is dat deze zelfdragend is en in hoogte te verstellen is. Verder zijn de aansluitingen universeel waardoor ieder merk sanitair toiletpot erop gemonteerd kan worden. Het fontein werd vervangen voor het Sphinx 420 fontein. Door de rechthoekige vorm heb je een grote bak om je handen te wassen, echter slechts 23 cm diep. Daarboven een mooie ronde teakspiegel van 30 cm, welke mooi contrast geeft op de tegel en achterwand. De chromen accessoires van Geesa Wynck maken het geheel mooi af.

Tegel over tegel.
Het nieuwe tegelwerk is over het bestaande tegelwerk aangebracht, echter aan langs de deur zijn de tegels wel verwijderd zodat de tegels niet voorbij het kozijn steken. Dit word vervolgens netjes afgedekt door een houten afwerklat genaamd een architraaf. Het tegelwerk is uitgevoerd met een 60 x 60 cm tegel van het merk Flaminia, deze zijn zowel op vloer als wand geplaats. Tussen de muur en de koof bestaat er nog altijd de mogelijkheid om zwevende houten planken aan te brengen die fungeren als wandschappen.

Oplevering.
Al met al waren deze klanten heel blij met het eindresultaat en de toiletruimte past nu mooi bij de rest van het huis. Zo heeft de buurgemeente van het witte stadje Thorn er weer een mooi toilet bij!

 Vloertegels

Jouw tegelvloer, badkamer of keukentegels samenstellen aan de keukentafel? Tegelshowroom aan huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

 

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Badkamer

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch aan huis.


Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>

Montageservice

Zorgeloos een nieuwe badkamer of toilet  of tegelvloer realiseren. Tegelshowroom aan Huis verzorgt alles van inspiratie en ontwerp tot volledige montage en installatie.

 

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Vloerverwarming

Ervaar comfortabele warmte overdag en in de avond door vloerverwarming. Een constante warme temperatuur, wat je huis langer warmt houdt.


Lees meer over onze dienstverlening; van levering tot volledige montage >>
"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, Budel

Vriendelijk geholpen, zowel telefonisch, via de app en 'life'. Luisterde prima naar mijn wensen, zelfs toen ik bedacht dat ik toch iets anders wilde dan ik besteld had. Heb de juiste vloer en tegels gekocht. Een echte aanrader!


Natas Bertens

Top service! Aan huis een mooie tegel uit kunnen zoeken en direct ook zo kunnen zien hoe het staat. Vakkundig advies en alles snel geregeld!


Frank ThijsDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: